Προφίλ

Λίγα λόγια για όσους δεν μας ξέρουν… και θα ήθελαν να μας μάθουν!

Από το 2001 το Relax Your Soul Comic Shop, εξυπηρετεί με συνέπεια τους συνδρομητές του και όχι μόνο, με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κόμικς, και συλλεκτικών αντικειμένων που βασίζονται σ’ αυτά καθώς και τον χώρο του κινηματογράφου, τηλεόρασης και της μουσικής.

Σε αυτήν τη πορεία μας έχουμε διοργανώσει επιτυχημένα events όπως το ετήσιο Free Comic Book Day με δωρεάν κόμικς και προσφορές, και άλλες εκδηλώσεις με καλεσμένους καλλιτέχνες του χώρου από το εξωτερικό, όπως ο Ethan Van Sciver και ο Doug Braithwaite. Signings, exclusive prints, συζητήσεις και εκπλήξεις.

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι συλλέκτες, μας εμπιστεύονται για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, και εμείς τα προσφέρουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές. Με το άψογο σύστημα συνδρομών μας έχουμε καταφέρει κάτι που κάθε αναγνώστης και συλλέκτης ζητούσε…
Ποτέ να μην χάνει ούτε ένα τεύχος!

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε Comics όλων των εταιριών, νέες κυκλοφορίες, backissues, τόμους, ειδικές σπέσιαλ εκδόσεις, ολοκληρωμένα σετ από περιορισμένες σειρές, καθώς και οτιδήποτε άλλο ανήκει στον χώρο των Comics όπως: Action-Figures, Japanese PVC Figures, Statues, Dioramas, Busts, Wallscrolls, Posters, Magazines, Manga, Gashapons, Fantasy & Art Books, T-Shirts, Games, και άλλα πολλά απίστευτα Collectibles.

Μέσα από αυτή τη σελίδα θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε ενημέρωση για ο,τι νέο και ενδιαφέρον γνωρίζουμε στο χώρο των comics καί related merchandise & collectibles. Γενικότερα όλα όσα μπορεί να σας ενδιαφέρουν, έτσι ώστε να μπορείτε να τα ζητήσετε έγκαιρα πριν εξαντληθούν, απλά με ένα e-mail ή τηλεφωνικά.

Νέες παραλαβές έχουμε ανά 15 ημέρες. Comics, action figures, statues και ότι άλλο έχετε προσθέσει στην παραγγελία σας θα σας περιμένει, για παραλαβή από το κατάστημα, ή θα σας σταλεί ταχυδρομικά με αντικαταβολή αν το ζητήσετε.

Για οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει, θα ενημερώνεστε σχεδόν καθημερινά από το website και με το newsletter μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε.

Και μην ξεχνάτε… Relax!