Συνδρομή

Μπορείτε να εγγραφείτε ως νέος συνδρομητής, ή να προσθέσετε τίτλους στη συνδρομή σας με τη φόρμα παραγγελίας στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας. Μπορείτε επίσης να διακόψετε κάποιο τίτλο αν δίπλα του γράψετε τη λέξη “stop”.

Λίγα λόγια για το πώς γίνονται οι παραγγελίες εύκολα και απλά:

Το σημαντικότερο εργαλείο, αν σας ενδιαφέρουν τα κόμικς και τα συλλέκτικά είδη, είναι το Previews.

Το Previews κυκλοφορεί στις αρχές του κάθε μήνα. Περιγράφει αναλυτικά,και με εικόνες τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν 2 με 3 μήνες από την έκδοσή του. (π.χ. Το Previews Ιανουαρίου αφορά προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν Μάρτιο). Κοστίζει 6,9 ευρώ εάν θέλετε να το αγοράσετε. ( 600 περίπου έγχρωμες σελίδες ).

Το Previews έχει ημερομηνία λήξης. Αυτή η ημερομηνία είναι η 20η του μήνα κυκλοφορίας του. (π.χ. Το Previews Ιανουαρίου έχει ημερομηνία λήξης τις 20 Ιανουαρίου). Κάθε παραγγελία που γίνεται μετά τις 20 του κάθε μήνα είναι δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, αδύνατη.

Το Previews δεν περιορίζεται μόνο στα comics. Περιέχει τομείς όπως Merchandise, T-shirts, Magazines, Books, Posters, Collectibles, Action Figures, Games και άλλα. Γι’ αυτά τα προϊόντα , καλό θα ήταν, πριν την παραγγελία να μας ρωτήσετε, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για πληροφορίες όπως διαθεσιμότητα και κόστος σε ευρώ.

Στην ιστοσελίδα του Relax θα σας δίνετε η δυνατότητα μιας πρώτης ματιάς των μεγάλων εταιριών (Marvel, DC, Dark Horse και άλλων) που περιέχονται στο Previews πριν καν αυτό κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Αμερικής. Γνωρίζοντας ότι το χρονικό περιθώριο παραγγελιών είναι σχετικά μικρό (20 περίπου μέρες) προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε το συντομότερο δυνατόν.

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι η προπαραγγελία σας βοηθά να πάρετε σίγουρα τα κόμικς σας. Έτσι μόνο εξασφαλίζετε τους τίτλους που σας ενδιαφέρουν. Δυστυχώς η μικρή Ελληνική αγορά δεν μας επιτρέπει παραγγελίες μεγάλου αριθμού extra αντιτύπων. Άν θελετε κάτι που θά κυκλοφορήσει π.χ τον Ιανουαριο ενημερωστε μας πριν τις 20 του Νοεμβρη. Έτσι εξασφαλίζετε τους τίτλους που σας ενδιαφέρουν.

Για να εγγραφείτε συνδρομητής χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμo σας, πλήρη διεύθηνση, τηλέφωνο, e-mail αν υπάρχει και φυσικά για ποιούς τίτλους κόμικς ενδιαφέρεστε.

Χρειάζεστε τουλάχιστον 2 μηνιαίους τίτλους για να εγγραφείτε συνδρομητής. Με βάση πάντα αυτούς τους 2 τίτλους μπορείτε να προσθέσετε όσα limited series, τομους, φιγουρες ή merchandise θέλετε, χωρις περιορισμους.
Αν έχετε περισοτερους απο 2 μηναίους τίτλους και επιθυμήτε να διακόψετε κάποιον απο αυτούς, αρκεί ενα e-mail η ένα τηλεφώνημα.

Προσοχή! Δεν μπορείτε να διακόψετε περιορισμένη σειρά (limited series).
Η μόνη σας υποχρέωση είναι να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας τουλάχιστον μία φορά το μήνα απο το κατάστημα ή να σας αποστέλονται ταχυδρομικά αν αυτο επιθυμείτε. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής της παραγγελίας σας παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα.